Tel. 93 841 75 71 sotprint@sotprint.com
  
OFFSET SECO
 TERMOGRABADO
   
Una mica d'Historia

El nostres orígens es remunten al 1961 amb el serigrafiat del numeradors NUMFIL (tubs flexibles de 3 mm de diàmetre amb impressió de diversos nombres per cables de quadres elèctrics. Al 1984 es va posar en funcionament la 1ª màquina automàtica per l'impressió de diversos materials com el vidre, el polipropilè, el poliestirè, la fusta, el alumini o el ferro.

A l'Actualitat
A l'Actualitat tenim les oficines al carrer Verge de Montserrat, 30 de la població de Ripollet; i un local industrial amb més de 400 metres d'installacions a Lliçà D'Amunt (Barcelona). Departament de disseny propi, i un departament de mecanitzat de suports.

Noves Installacions
Cap a l'estiu traslladarem part de les nostres instal.lacions al poligon industrial Can Prat de Llinars del Valles a la parcela n? 9 nau n? 8.

Assecat U.V
Disposem de la millor tecnologia del moment per al assecat de les tintes amb sistemes ultravioleta.

Logística

Magatzem amb transport propi per un servei més àgil i ràpid.

Equipament
Som un equip dedicat al servei d'impressio basat en la qualitat, la serietat,la rapidesa, el compromis i sobre tot un bon preu.
Li oferim un ventall de serveis basats en les noves tecnologies, que li aportaran grans avantatges en qualitat d'imatge. Disposem de la maquinaria moderna per oferir-l'hi tant produccions de poques unitats 10, 50, o 100 impressions per comandes petites, fins arribar a
produccions en srigrafia de 60.000 impressions al dia, en offset sec 75.000
impressions al dia, termogravat 50.000 impressions al dia, o de tampografia en
20.000 impressions al dia.

Clients
Els nostres principals clients son Laboratoris Farmaceutics, Laboratoris Cosmetics, Laboratoris Veterinaris, Injecctadors d'ampolles o tubs entre
d'altres pels que hem arribat a fer mes de 25.000.000 unitats en deu anys per nomes un client.

Tel. 93 841 75 71 sotprint@sotprint.com
Política de Privacidad | Términos de Uso 2006 duotono. Todos los derechos reservados